Pages

Wednesday, December 8, 2010

8. desember: Konkurranse - gi vekk varer man ikke får kjøpt over disk!

Ikke se hit!
Dette er en julekalenderluke spesielt for deg som har små barn.

Det juleordnes og julefikses i barnehagene for tiden. Glanspapirengler, pepperkaker, peppernøtter, glassmaling, ulldompaper, filthjerter, fuglematere... Små fingre tryller fram den ene hemmeligheten etter den andre, og har hemmelighetsfulle julestjerner i øynene når de blir hentet mot slutten av dagen.

- Eg har lagt någe hemmeligt, mamma. Men det kan eg ikkje sei, for det er hemmeligt! annonserer Barn3, og synger i vei: - På låven sitter nissen med sin lulegrøt!

Bak strålende øyne og malingsflekkede hender står det noen som organiserer alt dette mens de er på jobb, før de går hjem og organiserer sin egen jul. Jeg har skrytt av dem før - de er gull verdt.

Har du lyst å gi dem en hyggelig overraskelse? Send inn din begrunnelse for at de ansatte i akkurat DIN barnehage skal få hver sin kalender til jul. (Du betaler kun porto, maks 229 kroner totalt).

Ditt forslag legger du i kommentarfeltet, eller sender på epost til siri krøllalfa sirigjelsvik.no.

Julaften trekker vi ut fem barnehager, som får en kalender til hver av sine ansatte, sammen med din begrunnelse og julehilsen.

Dette må være med:
- Navn på og adresse til barnehagen
- Antall ansatte
- Begrunnelse for at akkurat din barnehage fortjener en ekstra oppmerksomhet.
- Ditt navn (fullt navn kan evt sendes på epost)

NB: Når du sender inn, aksepterer du samtidig å dekke eventuell porto om din barnehage trekkes ut. Bor du i Stavanger eller Lillesand-området, kan du hente kalendere selv, og slipper porto.…og til jul ønsker jeg meg…

120-minuttersklokka
Fra kunstprosjektet "Drømmedisken"
- varer man burde få kjøpt over disk.

2011-kalender med alle bildene fra drømmedisken
kan bestilles fra http://www.sirigjelsvik.no/

3 comments:

 1. - Navn på og adresse til barnehagen
  - Antall ansatte
  - Begrunnelse for at akkurat din barnehage fortjener en ekstra oppmerksomhet.
  - Ditt navn (fullt navn kan evt sendes på epost)

  Barnehagen vår heter Hallset Barnehager, Selsbakkhøgda Barnehage, Avdeling Myrsnipa. Postadressen er Trondheim kommune, Hallset barnehager, Postboks 2300 Sluppen,
  7004 TRONDHEIM. Ansatte er 5: Torill, Elisabeth, Mariann, Veronica og Margreth. Begrunnelse:
  De har arrangert en helt fantastisk førjul for ungene! I det hele tatt er vi superfornøyd med barnehagen, blant annet fordi vi ser en utrolig positiv utvikling hos barna etter at vi startet her i august (etter en helt annerledes opplevelse forrige barnehageår i en annen barnehage). Men førjula er full av julegrantenning, rådyrmating, aking, lussekattbaking, foreldrefrokost, julegudstjeneste, museumsutflukt, skogsgløgg for foreldre og nissefest. Ungene stråler når vi henter dem og snubler over hverandre i iveren over å fortelle hva de har vært med på! "Vi var på låven, mamma! Og det var grøt! Til nissen!" "Og så var det barn! Engler! De sang!" Og her hjemme merker vi så godt det daglige arbeidet også, alle julesangene barna kan, kalenderen de følger med på, og hvor opptatt de er av juletrær og adventsstaken og alt som hører til. De har til og med fått smaken for pepperkaker! Og dette er på en småbarnsavdeling med 15 barn og til tider mye sykdom blant de ansatte. Jeg synes de gjør en aldeles utmerket jobb!

  Vennlig hilsen Lene Kristin Solsvik

  ReplyDelete
 2. Takk, Lene! Takk også til Inger Anita som har sendt inn på epost. Foreløpig er det bare to som har tatt seg tid til å skryte av barnehagen sin - og det er jo ikke så mye å skryte av. Men jeg skryter gjerne litt av dere, som har sendt inn fine julekort! Flere? Fyll på!

  ReplyDelete
 3. Takk til dere to som tok litt av juletiden deres for å skryte! Hallset Barnehager og Forsand barnehage får gave. God jul!

  ReplyDelete